ATV de Rekere, Helderseweg 63a in Alkmaar, wil iedereen welkom heten op de plantendagen die worden gehouden op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei 2022 van 10.00 tot 16.00 uur. Zoals iedereen hebben wij als vereniging niet kunnen doen wat we graag hadden willen doen, mensen ontvangen op onze prachtige tuincomplex. We zijn afgelopen jaar veel in het nieuws geweest in verband met de perikelen omtrent de bouwplannen en het aanleggen van een ontsluitingsweg. Nu kijken we weer met een zonnige blik naar het nieuwe tuinseizoen en dat begint met de in- en verkoop van tuinmateriaal.

Onze vereniging staat bekend om zijn biologische planten en zaden. Gezellige vrijwilligers aan de kramen, in de kantine en de winkel. Met z’n allen willen we jullie graag weer ontmoeten zodat we allemaal weer van een goed tuinseizoen kunnen genieten. 

Op 11 juni 2022 staat ook een plantendag gepland. We verkopen dan naast de gewone planten de planten van de ‘komkommerfamilie’ zoals: komkommer, pompoen (diverse soorten), courgette.

tuinmarkt6 tuinmarkt5 tuinmarkt4 tuinmarkt2