De Open Tuinen Dag van ATV de Rekere wordt voor de tweede keer georganiseerd, deze vindt plaats op 11 juni 2022. We hebben met de evenementencommissie weer een leuk programma gemaakt. We beginnen de dag om 10.00 uur, de winkel is open en we hebben bij de kwekerij courgette, pompoenen- en komkommerplanten te koop en nog veel meer. De fuchsia leverancier is ook weer aanwezig.

10.00 uur is er een Taichi *) workshop op een van onze tuinen die u zeker eens moet zien.

11.00 en 14.00 uur: is er een wandeling naar de heemtuin, met een verhalenverteller.

12.00 tot 14.00 uur is er muziek waarbij u kunt genieten van een heerlijke uitgebreide lunch, soep, belegde broodjes met verschillende salades ook vegetarisch

13.00 uur is er een yoga workshop *)

De gehele dag is er een doorlopende verloting en zijn er kraampjes van eigen tuinders die creatieve- en tuin gerelateerde artikelen verkopen.

Enkele tuinders hebben hun tuin opengesteld om te bezoeken en u bent vrij om over ons complex te wandelen. De gehele dag staan onze kantinemedewerkers klaar voor koffie/thee met gebak en verschillende drankjes. U bent van harte welkom!

*) Tai Chi is een eeuwenoude Chinese bewegingskunst die haar oorsprong vindt in de Chinese vechtsport. Tai Chi oefeningen zijn een goed medicijn tegen stress, bevorderen de innerlijke rust en laten de energiebanen weer vrij stromen. Tai Chi wordt ook wel eens de sleutel tot geluk genoemd.

*) Yoga is er in diverse soorten. Savitri geeft in haar lessen yin yoga of yoga nidra maar voor deze dag geeft ze een serie gebaseerd op de elementen.

Voor de deelnemers aan de activiteiten: Verzamelen een kwartier voor tijd bij de kantine. Neem voor de taichi gemakkelijk soepele schoenen mee en voor de yoga eventueel een badlaken of yogamatje.

De kantine heet u welkom vanaf 10.00 uur met koffie/thee en heerlijke gebak van Fermento en vanaf 12.00 uur is er een uitgebreide lunchtafel met heerlijke broodjes.