Het is nu echt zover, we mogen weer open!!!

Wij hebben er weer zin in en wij hopen jullie ook!

Het heeft veel hoofdbrekens gekost om het op een veilige manier voor zowel de kantinemedewerker als voor de bezoeker het veilig te houden!

Er is door verschillende mensen behoorlijk wat werk verricht om het zo gezellig mogelijk te maken en wij denken dat dat wel gelukt is!

Inmiddels zijn de maatregelen van het RIVM alweer versoepeld maar dat betekent niet dat het licht op groen staat en hebben we ons toch te houden aan verschillende voorschriften.

Laten we beginnen:

De openingstijden

Even een korte periode hebben wij dezelfde openingstijden als die van de winkel nl van 11:00 tot 14:00 uur om te kijken hoe het gaat en omdat de winkel nog steeds gebruik maakt van de kantine voor betalingen, langzaam gaan we weer langer open.

Ingang naar de kantine

De ingang naar de kantine gaat voorlopig nog even via de serre naar binnen en de uitgang gaat via de voordeur naar het voorterras, dit om elkaar niet in de weg te lopen!

In de kantine is op dit moment nog even geen gelegenheid om plaats te nemen! We proberen zoveel mogelijk buiten plekjes te creëren. 

De terrassen zijn zo ingericht met inachtneming van de 1,5 meter en dat moet ook gehandhaafd blijven! Dit betekent dat er géén stoelen bijgezet mogen worden, houd rekening met elkaar en blijf op afstand ook om even een praatje te maken!

Kantine