De vereniging heeft een eigen winkel in het leven geroepen waar de leden, en mensen van buiten, hun inkopen kunnen doen.

In de winkel worden meststoffen, gereedschap, tuinbenodigdheden, groenteplanten, pootgoed en zaden, zowel uit de biologische als uit de reguliere landbouw, verkocht. Voor vragen kunt u terecht bij winkelbeheerder Martin Brünger. Zijn e-mailadres is: winkelderekere@gmail.com

Het is de bedoeling wij de winkel vanaf zaterdag 6 maart a.s. onder speciale voorwaarden op de gebruikelijke tijden weer gaan openen. De voorwaarden zijn:
  • Er mag slechts 1 persoon tegelijk in de winkel
  • Mondkapje is verplicht
  • Er is maximaal 10 minuten winkeltijd per klant beschikbaar 
De openingsuren van de winkel worden zowel voor de ochtend als de middag in 6 blokken van een half uur verdeeld. Voor de niet leden worden op zaterdag 2 blokken van een half uur gereserveerd.
 
Op woensdag wordt 1 blok gereserveerd. De tijden zijn op zaterdag van 10.00 tot 10.30 en 13.00 tot 13.30 en op woensdag van 13.00 tot 13.30.
 
De reservering van de 10 minuten gebeurt bij de ingang van de winkel m.b.v. een nummertjesbord. Er kan niet van tevoren gereserveerd worden.
 
Hoe dit in de praktijk gaat werken, is voor ons ook nog de vraag. We moeten het gaan ervaren. Tot slot nog een paar overwegingen:
  • Bestellen per email blijft mogelijk dus als je weet wat je wilt hebben dan wordt het voor je klaar gelegd en vermijd je het ‘gedoe’.
  • Zeker als je compost- of vliesdoek nodig hebt, vragen wij jullie dit sowieso per mail te doen.
  • Ook voor het afmeten van netten vragen wij om dit per email te doen.
  • Uien en biologische aardappelen zijn in ieder geval op 6 maart nog niet beschikbaar vanwege leveringsproblemen bij onze leveranciers t.g.v. Corona.
We rekenen op jullie begrip en medewerking. 
 
Met vriendelijke groet,
Martin Brünger
Coördinator winkel

 

Winkel ATV de Rekere 2021